Εγκαίνια στο νεό στάδιο Αρκαλοχωρίου

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της 10ης Σεπτεμβρίου το νέο δημοτικό στάδιο Αρκαλοχωρίου του δήμου Μινώα Πεδιάδος, προϋπολογισμού 2,2 εκατομμυρίων ευρώ.
Των εγκαινίων προηγήθηκε Αγιασμός που τελέστηκε από τον Σεβ.  Ποιμενάρχη μας κ. Ανδρέα, ο οποίος και αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του έργου για την νεολαία της ευρύτερης περιοχής.
Ακολούθησε μουσικό χορευτικό πρόγραμμα και αγώνας παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας και αγώνας Ο.Φ.Η. – Ο.Φ.Α.
Στην τελετή των εγκαινίων παρόντες ήταν οι Βουλευτές Ηρακλείου κ. Ιωάννης  Μιχελογιαννάκης και κ. Σπύρος Δανέλλης, Ο Περιφερειαρχης Ηρακλείου κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου κ. Γιώργος Πιτσούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηρακλειου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Έφη Κουτεντακη,οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Νίκος Ξυλούρης, κ. Γιώργος Αλεξάκης, κ. Νίκος Συριγωνάκης, κ. Νεκτάριος Σερμάκης, κ. Γιώργος Ματαλλιωτάκης, Αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι του Αθλητισμού ,ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης των εγκαινίων είχε ο Αντιδήμαρχος κ. Ζαχαρίας Δερμιτζάκης.