Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 4ος  Ημιμαραθώνιος Κρήτης στο Αρκαλοχώρι

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 4ος  Ημιμαραθώνιος Κρήτης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 με αφετηρία το Αρκαλοχώρι. Χιλιάδες δρομείς όλων των ηλικιών μικροί και μεγάλοι έτρεξαν τις διαδρομές του ημιμαραθωνίου που περιελάμβανε τα χωριά Χουμέρι, Γαλατά, Βόνη, Θραψανό και τερματισμός πάλι Αρκαλοχώρι με τους διοργανωτές να εκφράζουν την ικανοποίηση τους για τη συμμετοχή του κόσμου.
Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης στηρίζει φέτος τον ξενώνα κακοποιημένων παιδιών και γυναικών «Το σπίτι των Αγγέλων», ενώ υπήρξε περίπτερο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την εγγραφή δωρητών μυελού των οστών.
Το παρών στον αγώνα έδωσε ο Σεβ. Ποιμενάρχης  μας κ. Ανδρέας, ο επικεφαλής του Ποταμιού Βουλευτης κ. Σταύρος Θεοδωράκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Βουλευτης Ηρακλείου κ. Λευτερης Αυγενάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο Προέδρος του Περιφερειακόυ Συμβουλίου κ. Γιώργος Πιτσούλης και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων.