Λαμπρή πανήγυρη του Αγίου Αντωνίου στο Καστέλλι Πεδιάδος

Παρουσία πλήθους πιστών εορτάστηκε η μνήμη του οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Αντωνίου στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Καστέλλι Πεδιάδος. Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβ.  Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, συμπαραστατούμενος από αρκετούς κληρικούς της ευρύτερης περιοχής του Καστελλίου.
Παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Πιτσούλης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Καλογεράκης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Καστελλίου κ. Αναστάσιος Μαραυγάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, ο Αρχοντας διδασκαλος του ευαγγελιου του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Νικηφόρος Ψυλλακης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστελλίου κα Μαρία Σκουλούδη, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυθέας κ. Ιωάννης Χατζάκης, ο εκπρόσωπος της 133 Σ.Μ. Καστελλίου Επισμηναγός κ. Παναγιώτης Σαββίδης και ο Διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Καστελλίου Υπαστυνόμος Α’ κ. Νικόλαος Μηλάκης .
Ακολούθησε η βράβευση των αριστευσάντων  μαθητών των σχολείων του Καστελλίου, οι οποίοι παρέστησαν σημαιοφόροι κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας και έπειτα η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αντωνίου, που χρονολογείται περί το 1888, στους δρόμους του Καστελλίου, την οποία είχαν πλαισιώσει Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Σμηνίτες της 133 Σ.Μ. Καστελλίου και μαθητές από τα σχολεία της πόλεως του Καστελλίου.