Διανομή τροφίμων από το Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής της Ιεράς Μητοπόλεώς μας

Το Κέντρο αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, διένειμε από το Πολιτιστικό Πολύκεντρο περί τα οκτακόσια (800) και πλέον πακέτα τροφίμων, τα οποία περιείχαν μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα μακράς διαρκείας, ζάχαρη, αλεύρι και ενάμιση (1,5) τόνο κοτόπουλο. Ακόμα διανεμήθηκαν, στα παιδιά του προγράμματος «Παγκοινιά Παιδικού Γεύματος», περί τα εκατό δέκα (110) δέματα αγάπης τα οποία εμπεριείχαν πασχαλινές λαμπάδες.

Και σε αυτή τη διανομή των πακέτων καθοριστική στάθηκε η συμβολή   των Εφημερίων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, καθώς και των λαϊκών εθελοντών, οι οποίοι υπό την υποδειγματική καθοδήγηση του π. Πέτρου Ψυλλάκη, και την σημαντική συμβολή του Πρωτοπρ. Ελευθερίου Σκουλά, ανέλαβαν τη διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους της Ενορίας τους.

Τα τρόφιμα που διανεμήθηκαν προέρχονταν από αγορές του Κέντρου Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής από καταστήματα της ευρύτερης περιοχής του Αρκαλοχωρίου, καθώς επίσης και από δωρεές συνανθρώπων μας.

Η Ιερά Μητρόπολη ευχαριστεί θερμά όλους του εθελοντές κληρικούς και λαϊκούς για την ετοιμασία και διανομή των δεμάτων αγάπης και του δωρητές οι οποίοι από το υστέρημα ή το ολιγοστό πλέον περίσσευμά τους ενισχύουν τους σκοπούς του Κέντρου Αλληλεγγύης και εύχεται καλή Ανάσταση.