Παραμονή της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ψαρή Φοράδα

Το απόγευμα της Τετάρτης 14 Αυγούστου στην Παναγία Κυρα – Λιμενιώτισσα στην Ψαρή Φοράδα τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας και έλαβαν μέρος Κληρικοί της Επαρχίας Βιάννου, ο Αρχιμ. Βασίλειος Μανετάκης, ο Πρωτοπρ. Στυλιανός Γεωργιαννάκης εφημέριος Άρβης και Αρχιερατικός Επίτροπος της Δ’ Αρχιερατικής Περιφέρειας, ο π. Νικόλαος Δουλγεράκης εφημέριος της Ενορίας, ο π. Μιχαήλ Λιαπάκης εφημέριος του Συκολόγου και ο Διάκονος Ιωάννης Καπελλάκης, ενώ συμπροσευχόμενοι διακόνησαν το ιερό αναλόγιο  ο Πρωτοπρ. Νικόλαος Σταματάκης και ο π. Αντώνιος Ψαρολογάκης.

Στο κήρυγμά του ο Ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε στην Σωστική Παρουσία της Υπεραγίας Θεοτόκου και την Μεσιτική βοήθεια που προσφέρει σε κάθε χριστιανό ενώ ευχαρίστησε για την παρουσία τους τον Βουλεύτη Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Δήμαρχο Βιάννο κ. Παύλο Μπαριτάκη και το πλήθος των πιστών που συμμετείχαν στην πανήγυρη.

Προ της απολύσεως του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος απένειμε το οφφίκιο του Οικονόμου στον εφημέριο της Ενορίας π. Νικόλαο Δουλγεράκη.