Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο π. Κυρίλλου στην Ι. Μονή Αγ. Αντωνίου Άρβης

Το Σάββατο 24 Αυγούστου, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ανδρέας λειτούργησε στο καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίου Αντωνίου Άρβης, συμμετεχόντων του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Δ’ Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτοπρ. κ. Στυλιανού Γεωργιαννάκη, Εφημερίου Άρβης και π. Εμμανουήλ Ραπτάκη, εφημερίου της Ενορίας Αμιρά, στο τέλος της οποίας τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του π. Κυρίλλου υπέρ αναπαύσεως αυτού.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του εκλιπόντος, εξαίροντας τα χαρίσματά του, ενώ δεν παρέλειψε να  ευχαριστήσει τους δωρητές, εθελοντές και  ιερείς της Επιτροπής για τον ελαιοχρωματισμό της Εκκλησίας και τον καλλωπισμό της Ιεράς Μονής ευρύτερα.

Το αναλόγιο διακόνησαν οι Πρωτοπρ. κ. Ιωάννης Κοντάκης, εφημέριος Αγίας ΑικατερίνηςΆνω Βιάννου και ο Πρωτοπρ. κ. Γεώργιος Χριστοδουλάκης, εφημέριος Μιχαήλ Αρχαγγέλου Άνω Βιάννου και ο Μουσικολ. κ. Βασίλης Δαμιανακης.

Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Μελχισεδέκ Αμπελικάκης, ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Πρωτοπρ. Σπυρίδων Φουκαράκης, Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος,  ο Πρωτοπρ. κ. Κωνσταντίνος Ψαρολογάκης, π. Ευτύχιος Παπαγιαννάκης-Τριγωνάκης, π. Νικόλαος Κονσολάκης, π. Αντώνιος Ψαρολογάκης, π. Νικόλαος Δουλγεράκης και π. Εμμανουήλ Πνευματικάκης.

Επίσης παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχαήλ Κεφαλάκης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Εμμανουήλ Αναστασάκης, εκπρόσωποι πολιτιστικών και αγροτικών φορέων και πλήθος κόσμου.