Ορκωμοσία του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλη Φραγκάκη

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας παρευρέθηκε στη Συνεδριακή αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου, όπου τέλεσε την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλη Φραγκάκη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των Προέδρων μετά των μελών των Κοινοτήτων του Δήμου Βιάννου.
Παρόντες στη  τελετή, μεταξύ άλλων ήταν, Ιερείς της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, οι Δήμαρχοι των Δήμων, Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, Χερσονήσου κ. Γιάννης Σέγκος, Αρχανών Αστερουσίων κ. Μανόλης Κοκοσάλης, ο Πρώην Δήμαρχος Βιάννου και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παύλος Μπαριτάκης, οι Βουλευτές κ.  Σωκράτης Βαρδάκης και κ. Γιώργος Λογιάδης, εκπρόσωποι ευρωβουλευτών και βουλευτών, καθώς και εκπρόσωποι των Στρατιωτικών και Αστυνομικών Αρχών.
Ο Σεβ. κ. Ανδρέας προσφώνησε καταλλήλως τον νέο Δήμαρχο και όλο το επιτελείο του ευχόμενος καλή και ευλογημένη διακονία, αναφερόμενος στη σημασία της θρησκευτικής ορκωμοσίας με την οποία επικαλείται το Πανάγιο Πνεύμα δωρίζοντάς του μια εικόνα της Παναγίας.