Αγιασμός έναρξης νέου Σχολικού Έτους 2019-2020

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη του νέου Σχολικού Έτους 2019-2020.

Αρχικά τέλεσε τον Αγιασμό στο Γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου, κατόπιν  μετέβη στο Γυμνάσιο – Λύκειο Καστελλίου και εν συνεχεία στο Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο Θραψανού.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σε διδάσκοντες και διδασκομένους, πατρικές εγκάρδιες ευχές και νουθεσίες, ενώ ευχήθηκε καλή, ευλογημένη και καρποφόρα σχολική χρονιά με τη χάρη και τον φωτισμό του Πανσόφου Θεού.

Κατά τη διάρκεια των Αγιασμών παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Αραβιάκης, καθώς επίσης η τέως Λυκειάρχης Καστελλίου κα Μαρία Προεστάκη,  οι Πρόεδροι, της Τοπικής Κοινότητας Καστελλίου κα Μαρία Σκουλούδη και Θραψανού κ. Νικόλαος Μελαδάκης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θραψανού κ. Γεώργιος Μαυραντωνάκης, οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και οι Γονείς των παιδιών.

 

Αρκαλοχώρι:

 

 

Καστέλλι:

 

Θραψανό: