Θεία Λειτουργία στον Αμιρά Βιάννου

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας μετέβη στον Αμιρά Επαρχίας Βιάννου, όπου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, πλαισιωμένος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Ζαχαρία Δορούκα, τον Οικονόμο κ. Εμμανουήλ Ραπτάκη, τον Πρεσβύτερο κ. Ιωάννη Καπελλάκη και τον Αρχιδιάκονο κ. Ανδρέα Δημητρίου και μίλησε επικαίρως, αναφερόμενος εκτενώς στην ευαγγελική περικοπή.

Προ της απολύσεως ο Σεβ. κ. Ανδρέας τέλεσε τα ιερά μνημόσυνο υπέρ αιωνίας μνήμης του Δημητρίου Βαρδάκη, πατέρα του Βουλευτή Σωκράτη Βαρδάκη και του ιεροψάλτου Γεωργίου Δασκαλάκη. Ακολούθως απένειμε τιμητική πλακέτα στον ψάλτη της Ενορίας κ. Δημήτριο Μαθιουδάκη για την προσφορά του στο ιερό αναλόγιο για σαράντα (40) και πλέον έτη.

Κατά την Θεία Λειτουργία παρόντες, μεταξύ άλλων,  ήταν οι Βουλευτές Ηρακλείου κ. Σωκράτης Βαρδάκης και κ. Νίκος Ηγουμενίδης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Μηνάς Σταυρακάκης και πρώην υφυπουργός και  Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Ιωάννης Κουράκης.