Εορτής της Συνάξεως των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στην Άνω Βιάννο

Με θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη εορτάσθηκε η Σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στην Άνω Βιάννο στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Μιχαήλ Αρχάγγελου, ο οποίος ειναι Πολιούχος.
Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ανδρέας προεξήρχε του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας και στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στις Ασώματες Δυνάμεις και την μεσιτική βοήθεια που προσφέρουν σε κάθε χριστιανό. Ευχαρίστησε για την παρουσία τους τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Νικόλαο Ηγουμενίδη, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλο Μπαριτάκη, τον Δήμαρχο Βιάννου κ. Μηνά Σταυρακάκη και το πολυπληθές εκκλησίασμα.
Τον Σεβ. κ. Ανδρέα κύκλωσαν στο Ιερό Θυσιαστήριο ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Ζαχαρίας Δορούκας, οι Πρωτοπρεσβύτεροι Ιωάννης Κοντάκης, Πολυχρόνης Μπριντάκης και Ευτύχιος Τριγωνάκης, οι Οικονόμοι Αντώνιος Λουλάκης, Νικόλαος Κονσολάκης, Νικόλαος Δουλγεράκης, Εμμανουήλ Πνευματικάκης και Ιωάννης Καπελλάκης και ο Διάκονος Κωνσταντίνος Αρμενάκης, ενώ το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Χριστοδουλάκης.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας έλαβε χώρα η βράβευση των αριστευσάντων μαθητών των σχολείων της Βιάννου, από την Ιερά Μητρόπολή μας και ακολούθως η Ενορία απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρώην Δήμαρχο Βιάννου κ. Παύλο Μπαριτάκη.