Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας στην πανήγυρη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας στο Ρέθυμνο

Στο Ρέθυμνο μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας με αφορμή την εορτή της Πολιούχου της πόλεως Αγίας Μεγαλομάρτυρος και Θαυματουργού Βαρβάρας.
Το πρωί της Τετάρτης 4ης Δεκεμβρίου 2019 τελέσθηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Ανέων κ. Μακαρίου και συλλειτουργούντων του Σεβ. Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου και του Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Ανδρέα.
Συμμετείχαν πολλοί Κληρικοί, μεταξύ των οποίων ο νέος κωδικογράφος της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου τη Εκκλησίας Κρήτης, Πανοσιολ. Αρχιμ. Ειρηναίος Μπατσάκης.
Κατά τη Θεία Λειτουργία ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος τέλεσε την εις Διάκονον χειροτονία του π. Θεολόγου Παπαλεβυζάκη, αδελφού της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αρκαδίου, πτυχιούχου της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης με μεταπτυχιακές σπουδές στο Σαμπεζύ. Απηύθυνε πατρικές συμβουλές προς τον νεοχειροτονηθέντα και ευχαρίστησε τους Σεβ. Μητροπολίτες για την τιμητική παρουσία τους στην πανήγυρη, αλλά και τους ευσεβείς προσκυνητές.
Ακολούθησε η περιφορά της Ιεράς Εικόνος και του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, με την συμμετοχή του Δημάρχου, των πολιτικών, στρατιωτικών και λοιπών Αρχών της πόλεως και των πιστών προσκυνητών.