Εορταστική Εκδήλωση από την μικτή νεανική χορωδία της Ενορίας Καστελλίου Πεδιάδος

Η νεανική ομάδα της Θεατρικής έκφρασης και της Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής της Ενορίας Αγίου Αντωνίου Καστελλίου πραγματοποίησε, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου, μια υπέροχη εορταστική εκδήλωση υπό τη διεύθυνση της κας Αργυρώ Ρέππα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου.

Η παράσταση που παρουσιάστηκε είχε τον τίτλο “Φρικαντέλαινα”, μια διασκευή στην κρητική διάλεκτο του παραμυθιού του Ευγένιου Τριβιζά, πλαισιώθηκε μουσικά από την χορωδία της ενορίας και υποστηρίκτηκε καλλιτεχνικά από την ομάδα ζωγραφικής της κας Μαρίας Δασκαλάκη.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον εγκάρδιο χαιρετισμό και τις πατρικές ευχές του Σεβ. Ποιμενάρχη μας, ο οποίος ευχαρίστησε τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου, π. Ιερόθεο Χιώτη, τον συνεφημέριο π. Γεώργιο Μαραυγάκη και την χοράρχη κα Αργυρώ Ρέππα για την προετοιμασία αυτής της μουσικής παράστασης.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Αναπληρωτής Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, ο Αρχιερατικός της Β’ Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Παπακανδεράκης, ο Αντιδήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Μιχαήλ Σαμωνάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π. Μινώα Πεδιάδος κ. Αδάμ Δαμιανάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Εμμανουήλ Θεοδωρομανωλάκης και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστελλίου κα Μαρία Σκουλούδη.