Ακολουθία των Δ’ Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου το εσπέρας ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην Ακολουθία της Δ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου στην Άνω Βιάννο, με κλειστή την θύρα του ναού και χωρίς την παρουσία πιστών.
Παρόντες ήταν ο π. Γεώργιος Χριστοδουλάκης προϊστάμενος και εφημέριος του ναού, ο π. Ιωάννης Κοντάκης εφημέριος της ενορίας Αγίας Αικατερίνης Άνω Βιάννου, ο π. Πολυχρόνης Μπριντάκης εφημέριος της ενορίας Αγίου Δημητρίου Ανω Βιάννου ο οποιος τελεσε την ακολουθία των χαιρετισμών και ο Αναγνώστης Δημήτριος Χριστοδουλάκης ο οποίος έψαλε από το αναλόγιο.
Η ακολουθία των Χαιρετισμών μεταδόθηκε απευθείας μέσω του διαδικτύου.
Ο Σεβ. κ. Ανδρέας ευχήθηκε καλή δύναμη για την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής που διανύουμε. Μας προέτρεψε όλους να εντείνουμε την προσευχή μας προς την υπεραγία Θεοτόκου ώστε σύντομα να παρέλθει η φοβερή αυτή ασθένεια. Υπογράμμισε επίσης την υποχρέωση που έχουμε όλοι να συμμορφωνόμαστε στους κανόνες υγιεινής και να τηρούμε τα μέτρα πρόληψης και τις εντολές των ειδικών, μετατρέποντας παράλληλα τα σπίτια μας σε κατ’ οικον εκκλησιές τις δύσκολες αυτές ημέρες που διέρχεται η πατρίδα μας και ο κόσμος ολόκληρος.