Εορτή Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου

Την Παρασκευή 15 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία εορτάζεται η επανακομιδή της Τιμίας Κάρας του Απόστόλου Τίτου, Πρώτου Επισκόπου Κρήτης, εορτάζει ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Απόστολος Τίτος».

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιερόθεος Χιώτης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι, συλλειτουργούντων, των Πρωτοπρ. κ. Πολυχρόνη Μπριντάκη και κ. Ελευθερίου Σκουλά καθώς και του Διακόνου κ. Σταύρου Φανουράκη.

Στο Ιερό Βήμα παρέστη προσευχόμενος ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας ο οποίος ευλόγησε τους προσφερόμενος άρτους και ομίλησε για το επικείμενο άνοιγμα των Εκκλησιών προς τους πιστούς και τα μέτρα προστασίας και υγιεινής που θα υπάρχουν στους Ιερού Ναούς.

Στον Ιερό Ναό παρόντες ήταν, ο Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού και Αναπλ. Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρ. κ. Σπυρίδων Φουκαράκης, ο Πρωτοπρ. κ. Εμμανουήλ Τσικριτσάκης, ο Οικον. Νικήτας Καπελλάκης, ο Οικον. κ. Ελευθέριος Γερακάκης και ο Πρεσβ. κ. Ιωάννης Καπελλάκης.