Η Δεσποτική εορτή των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Άνω Βιαννο

Τη Τετάρτη 6η Ιανουαρίου 2021, Εορτή των Θεοφανείων του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας, ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Άνω Βιάννο και τέλεσε το Μέγα Αγιασμό, ευχόμενος όπως ο Επιφανείς Θεός να ευλογεί, να φωτίζει και να αξιώνει όλους της Ουρανίου Βασιλείας Του ενώ προ της απολύσεως τέλεσε δέηση για την προστασία από τη λοιμική νόσο του κορωνοϊού.
Τον Σεβασμιώτατο στο Ιερό Θυσιαστήριο κύκλωσαν ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης ενώ συμπροσευχόμενος εκ του ψαλτηρίου παρέστη ο εφημέριος του Ναού και Αρχιερατ. Επίτροπος της Δ’ Αρχιερατ. Περιφέρειας, Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Χριστοδουλάκης.

Πάροντες στην ακολουθία ήταν ο Πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης και ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Μηνάς Σταυρακάκης.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από το διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη μετέβη στο λιμάνι του Κερατοκάμπου και του Τσούτσουρου, όπου τέλεσε τον καθαγιασμό των υδάτων.