Εορτή Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Αρκαλοχώρι

Την Παρασκευή 21 Μαΐου, τελέσθηκε δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο πανηγυρίζων αριστερό κλίτος του Ιερού Καθεδρικού Ναού στο Αρκαλοχώρι.
Στον Όρθρου χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κρήνης και Πατριαρχικός Έξαρχος Μάλτας κ. Κύριλλος, εν συνεχεία τελέστηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβ. κ. Κυρίλλου και συλλειτουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ανδρέου.
Στην Θεία Λειτουργία πήραν μέρος ο Πρωτοσύγκελλος της καθ΄ημάς Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Κορνήλιος Αθανασάκης, ο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Αγαθάγγελος Γιανναράκης και ο Διάκονος Κωνσταντίνος Αρμενάκης, ενώ συμπροσευχόμενοι παρέστησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Πάγκαλος, Προϊστάμενος της Ενορίας, ο Οικονόμος Νικήτας Καπελλάκης και ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.
Στο κήρυγμα του ο Σεβ. κ. Κύριλλος αφού απήθυνε τις αναστάσιμες ευχές του προς το εκκλησίασμα αναφέρθηκε στην βιωτή των Αγίων. Τέλος ο Σεβαμιώτατος Μητροπολίτης μας αφού ευχαρίστησε τον Σεβ. κ. Κύριλλο ευχήθηκε οι πρεσβείες των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης να σκέπουν όλους μας και ιδιαιτέρως όσους και όσες φέρουν το όνομά τους.
Στην πανήγυρι έδωσε το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης.