Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Καστέλλι Πεδιάδος και ετήσιο μνημόσυνο του αειμνήστου πιλότου της πολεμικής μας Αεροπορίας Εμμανουήλ Γαρεφαλάκη.

Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας ιερούργησε και κήρυξε επικαίρως στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Καστέλλι Πεδιάδος, όπου τέλεσε και το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αειμνήστου πιλότου της πολεμικής μας Αεροπορίας Εμμανουήλ Γαρεφαλάκη.
Στην Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιερόθεος Χιώτης, Προϊστάμενος της Ενορίας, ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Μαραυγάκης, εφημέριος της Ενορίας και ο  Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, ενώ το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.
Μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνακης και η πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Καστελλίου κα Μαρία Σκουλούδη.
Στο τέλος της ακολουθίας ομίλησε για τον μακαριστό πιλότο, ο κ. Δημήτριος Μούκας (Σμηναγός ε.α.) , ο οποίος ήταν αυτός που ‘’μύησε’’ το Μανώλη στην οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο αείμνηστος Μανώλης Γαρεφαλάκης