Συναυλία αλληλεγγύης για την ενίσχυση των παιδικών γευμάτων και του κοινωνικού παντοπωλείου της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως

Στις 23 Ιουλίου 2021 το Κέντρο αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής πραγματοποίησε στο δημοτικό θέατρο Αρκαλοχωρίου, συναυλία αλληλεγγύης παραδοσιακής κρητικής μουσικής για την ενίσχυση των παιδικών γευμάτων και του κοινωνικού παντοπωλείου της μητροπόλεως.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ανδρέας αφού καλοσώρισε τον κόσμο που προσήλθε για να στηρίξει την προσπάθεια αυτή, ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής αλληλεγγύης της Μητροπόλεως μας  για την διακονία τους και την πολυήμερη εργασία τους για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης καθώς  και του χορηγούς και εθελοντές.

Το κέντρο κοινωνικής αλληλεγγύης ευχριστεί θερμά τον δήμο Μίνωα Πεδιάδας  και την υπεύθυνη για τα θέματα αλληλεγγύης, αντιδήμαρχο κα Όλγα Δραμουντάνη, την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Αρκαλοχωρίου κα Νίκη Μουράτη, τον πρόεδρο του αθλητικού συλλόγου ΑΘΛΗΣΥ κ. Γιώργο Αλεβυζάκη, τον σύνδεσμο κληρικών της μητροπόλεως, τις σχολές χορού Μπριντάκη, τον Γιώργο Γλυκοκόκαλο με το συγκρότημά του, την τηλεόραση του Σκάι και το ‘’όλοι μαζί μπορούμε’’, τα κρεοπωλεία  Πηγάκη και Βλαστού στο Αρκαλοχώρι, και Σμυρνάκη στο Καστέλι, Πηγάκη στα Πεζά,  τα Σπούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης, Χαλκιαδάκης, Βασιλόπουλος  και Φαιστός, τους φούρνους στο Αρκαλοχώρι Μαγαράκη και Πατεράκη,  τον εργολάβο Θεοδόσιο Γενιτσαρίδη και τον φαρμακοποιό Γιάννη Σταφυλάκη από τους Αποστόλους για την χορηγία κρέατος.