Εσπερινός Αγίας Παρασκευής στο Καραβάδω Πεδιάδος

Με λαμπρότητα τελέσθηκε την Δευτέρα 25 Ιουλίου, η εορτή της Αγίας Ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής της αθληφόρου στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Ενορίας Καραβάδω. Στον πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας, ο οποίος κήρυξε και το Θείο λόγο.
Στην ακολουθία του Εσπερινού έλαβαν επίσης μέρος ο Πρωτοπρ. Σπυρίδων Φουκαράκης, Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Ανδρέα Αρκαλοχωρίου και Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, ο Πρωτοπρ. Γεώργιος Μανιαδάκης, ο Πρωτοπρ. Ιωάννης Μελισουργάκης, ο Οικονόμος Ευάγγελος Αναγιάννης, ο Πρεσβύτερος Ανδρέας Τσικανδυλάκης και ο διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, ενώ το αναλόγιο διακόνησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Χριστοδουλάκης, ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης και ο Γεώργιος Δοξαστάκης. Συμπροσευχόμενος εκ του ιερού βήματος παρέστη ο εφημέριος της Ενορίας, Πανοσιολ. Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Μελχισεδέκ Αμπελικάκης.
Στο τέλος της ακολουθίας ο Σεβ. κ. Ανδρέας αφού ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους και ανέπεμψε δέηση για το σεισμό, ευχαρίστησε τον εφημέριο της Ενορίας, π. Μελχισεδέκ και το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την άψογη προετοιμασία της πανηγύρεως.
Παρόντες στον εσπερινό ήταν η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μινώα Πεδιάδος κα Ιφιγένεια Μπουτιέρου, ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας κ. Δημήτριος Παναγιωτάκης και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου κ. Μαρίνος Αλεξάκης.