Κοντά στους σεισμόπληκτους o Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στις 28 Σεπτεμβρίου το απόγευμα ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο Αρκαλοχώρι, πραγματοποιώντας επίσκεψη στο παλιό τμήμα της κωμόπολης, όπου βρίσκονται τα περισσότερα από τα κτίρια στα οποία έχουν καταγράφει σοβαρές ζημιές.

Ο κ. Πρωθυπουργός ήταν συνοδευόμενος από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη, τον Υφυπουργό κ. Ευάγγελο Τουρνά, τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη, τον Υφυπουργό παρά τον Πρωθυπουργώ για θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκης, τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Ανδρέα, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον Δήμαρχο Μίνωα Πεδιάδας κ. Μανώλη Φραγκάκη και το Δήμαρχο Αχαρνών – Αστερουσίων κ. Μανώλη Κοκοσάλη.

Στην συνέχεια ακολούθησε κοινή σύσκεψη, όπου ο Πρωθυπουργός εξέφρασε το ενδιαφέρον του προς τους πληγέντες και ότι η πολιτεία θα σταθεί αρωγός ενώ δεσμεύτηκε ότι δεν θα καθυστερήσουν οι αποζημιώσεις για τα σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές.