Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης στο Αρκαλοχώρι

Το πρωί της Κυριακής 28ης Νοεμβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι. Το Ιερό Θυσιαστήριο κύκλωσαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, ο Οικονόμος Ιωάννης Καπελλάκης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης.
Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε επικαίρως και προ της απολύσεως τέλεσε τα μνημόσυνα των αειμνήστων Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου Νικολάου Κοκολάκη (ετήσιο), Μαρίας Ασλάνη (τεσσαρακονθήμερο), Εμμανουήλ Ασκιανάκη (τεσσαρακονθημερο) Γρηγορίου και Νικολάου Μιχελή (ετήσια).
Στα μνημόσυνα έλαβαν μέρος ο Πρωτοπρεσβύτερος Ζαχαρίας Αδαμάκης, Πρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Ε.Κ., ο Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Καλογιαννάκης, εφημέριος Ινίου και ο Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Πάγκαλος, εφημέριος του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αρκαλοχωρίου.
Στην Θεία Λειτουργία παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης, ο πρώην Νομάρχης Δημήτρης Σαρρής και ο πρώην Δήμαρχος Αρκαλοχωρίου Χαρ. Γιαννόπουλος.