Έναρξη λειτουργίας Χριστουγεννιάτικου χωριού στο χώρο του Πολιτιστικού Πολυκέντρου στο Αρκαλοχώρι.

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο χώρο του Πολιτιστικού Πολυκέντρου πραγματοποίηθηκε η φωταγώγηση του χριστουγενιάτικου χωριού από τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Ανδρέα.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας αφού καλοσώρισε τους παρευρισκομένους μικρούς και μεγάλους, ευχαρίστησε τον Αρχιμ. Αγαθάγγελο Γιανναράκη Αναπλ. Πρόεδρο του Κέντρου Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής της Μητροπόλεώς μας, καθώς και τα μέλη αυτού για την διακονία τους και την πολυήμερη εργασία που προσέφεραν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης καθώς και τους χορηγούς και εθελοντές και ευχήθηκε να εορτάσομε με υγεία τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η χορωδία των νεανικών συνάξεων της Ενορίας Θραψανού, την οποία συντόνισε άρτια ο Χοράρχης κ. Βασίλειος Δαμιανάκης, έψαλε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από όλη την Ελλάδα.
Το χριστουγεννιάτικο χωριό θα είναι ανοικτά καθημερινά μέχρι τις 6 Ιανουαρίου και σκοπό έχει την τόνωση του ηθικού των κατοίκων και ειδικά των μικρών παιδιών των σεισμόπληκτων περιοχών πέριξ του Αρκαλοχωρίου, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μια πληθώρα δράσεων όπως θεατρικά παιχνίδια, θεματικά εργαστήρια, αθλητικά και μουσικά δρώμενα και πολλές ακόμα δραστηριότητες.
Το παρόν έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης, οι Αντιδήμαρχοι Μινώα Πεδιάδας κα Όλγα Δραμουντάνη και κ. Κωνσταντίνος Αραβιάκης καθώς και πλήθος κόσμου από τη γύρω περιοχή.