Σύσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου για τους σεισμοπαθείς και επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως στο Αρκαλοχώρι.

Κατόπιν προσκλήσεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας συμμετείχε σε σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου, αποτελουμενου από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμεως, τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χρήστο Τριαντοπουλο, τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενακη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, από επτά Γενικούς Γραμματείς των εμπλεκομένων Υπουργείων, καθώς και τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος κ. Μανώλη Φραγκάκη, στην οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα των πληγέντων από τον σεισμό της 27 Σεπτεμβρίου αλλά και τα μέτρα ενίσχυσης και η περαιτέρω στήριξη τους.
Μετά το πέρας της συσκέψεως ο Σεβασμιώτατος συνόδευσε την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων στο Αρκαλοχώρι. Επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο και το 1ο Δημοτικό Σχολείο, όπου η κα Υπουργός, είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους μαθητές.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Μητροπόλεως, όπου ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας καλωσόρισε την Υπουργό.
Επίσης, αντιπροσωπεία μαθητών του Γενικού Λυκείου Αρκαλοχωρίου, συνάντησε την κα Υπουργό στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο και συνομίλησε μαζί της.