Εσπερινός Αγίου Νεκταρίου στο Αρκαλοχώρι.

Την Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου, παραμονή της εορτής του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ανδρέας χοροστάτησε του Εσπερινού, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο Αρκαλοχώρι, καθώς ο Ιερός Ναός του Αγίου Νεκταρίου επλήγη σημαντικά από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.

Η εν λόγω αίθουσα εξυπηρετεί τις ανάγκες της ενορίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αρκαλοχωρίου. Στο Θείο λόγο του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στα μεγάλα Χαρίσματα του Αγίου του 20ου αιώνα, την διάκριση, την ανυπόκριτη και ανιδιοτελή αγάπη και την ταπείνωσή Του.

Στην συνέχεια, έκανε γνωστό στο εκκλησίασμα ότι, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης του Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου, ο οποίος, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, θα καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες της Ενορίας, μέχρι την αποκατάσταση του Ιερού Καθεδρικού Ναού.

Τέλος, ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι και ο σεπτός Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τον κλήρο και τον λαό δια την παρουσία του και ευχήθηκε έτη πολλά και ευλογημένα.