Αγιασμός για την έναρξη των εργασιών επέκτασης του εργαστηρίου Παρασκευής Γευμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου και ομίλησε στο πολυπληθές ευσεβές πλήρωμα επίκαιρα για το Ευαγγέλιο της Κυριακής.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε ο αγιασμός για τη έναρξη των εργασιών επέκτασης του Εργαστηρίου Παρασκευής Γευμάτων και Δεκατιανών της  Ιεράς Μητροπόλεως μας . Το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ Σταύρος Αρναουτάκης,  ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης,  ο Δήμαρχος Βιάννου κ Παύλος Μπαριτάκης, ο εκπρόσωπος του Διοικητού της 133 Σμηναρχίας Μάχης  Καστελλίου  Αντισμήναρχος κ Ιωσήφ Ψυλλάκης και  η εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος  Αρκαλοχωρίου Υπαστυνόμος ΄Β κα Ιωάννα Χουλάκη.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για την πολύτιμη βοήθεια τον κ. Σταύρο Αρναουτάκη Περιφερειάρχη Κρήτης, τον κύριο Βασίλη Κεγκέρογλου βουλευτή Ηρακλείου,  τον κ. Γεώργιο Κανδεράκη προϊστάμενο του τμήματος δομών περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης, την κα Καίτη Ιερωνυμάκη-Κοπιδάκη διευθύντρια της διεύθυνσης τεχνικών έργων, την κα Δήμητρα  Τζανάκη πολιτικό μηχανικό της διεύθυνσης τεχνικών έργων, η οποία είχε και την  ευθύνη εκτέλεσης και διεκπεραίωσης του φακέλου του έργου, την κυρία Γεωργία Τζιρίτα Μηχανικό της διεύθυνσης τεχνικών έργων και τον εργολάβο του έργου κ. Χαράλαμπο Αποστολάκη.