Δοξολογία επί της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου

Την Δευτέρα 25η Μαρτίου ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ανδρέας μετέβη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Αρκαλοχώρι, όπου τέλεσε την Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της Επαναστάσεως του 1821,με την παρουσία των πολιτικών και αστυνομικών αρχών του τόπου,  των καθηγητών και μαθητών των σχολείων του Αρκαλοχωρίου, καθώς και εκπροσώπων τοπικών φορέων. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η κα Αναστασάκη Καλλιόπη φιλόλογος του ΕΠΑΛ Αρκαλοχωρίου.
Ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβ. κ. Ανδρέα, με τη συμμετοχή του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Πρωτοπρεσβ. Πέτρου Ψυλλάκη και των ιερέων των ενοριών της πόλεως Αρκαλοχωρίου, Πρωτοπρεσβ. Δημητρίου Πάγκαλου, Πρωτοπρεσβ Σπυρίδωνος Φουκαράκη και του Διακ. Ιωάννη Καπελλάκη, στον χώρο του Ηρώου της πόλεως, η  κατάθεση Στεφάνων και η καθιερωμένη παρέλαση με αντιπροσωπείες τμημάτων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως της πόλεως του Αρκαλοχωρίου.
Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, οι Αντιδήμαρχοι Μινώα Πεδιάδος κ. Ζαχαρίας Δερμιτζάκης και κ. Ευάγγελος Πλεύρης, ο δημοτικός σύμβουλος Μινώα Πεδιάδος κ. Αριστείδης Μανουράς, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρκαλοχωρίου κ. Αντώνης Χριστάκης, ο πρώην Βουλευτής Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης και η διοικητής  του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρου ,Υπαστυνόμος ΄Β κα Ιωάννα Χουλάκη.