ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο στο Αρκαλοχώρι, οι εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για την απόκτηση ΠΤΥΧΙΟΥ και ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ.

Οι υποψήφιοι για το Δίπλωμα ήταν ο κ. Θεόδωρος Μπουρνέλης και ο κ. Γρηγόριος Γιακουμάκης και για το Πτυχίο ο πρωτοπρ. Δημήτριος Καπελλάκης, ο κ. Αθανάσιος Αποστολάκης, ο κ. Γεώργιος Φαρσάρης και ο κ. Θεόφιλος Πλευράκης.

Η διαδικασία των εξετάσεων άρχισε με τη δοκιμασία των υποψηφίων του Πτυχίου και ολοκληρώθηκε με τους υποψηφίους του Διπλώματος.

Την Εξεταστική Επιτροπή αποτελούσαν ο Άρχων Διδάσκαλος του Αποστόλου της ΜτΧΕ κ. Δημήτριος Νεραντζής, ο Άρχων Μαΐστωρ της ΜτΧΕ κ. Ανδρέας Γιακουμάκης, ο Άρχων Υμνωδός της ΜτΧΕ κ. Αντώνιος Πλαΐτης, ο Διδάκτωρ Μουσικολογίας κ. Εμμανουήλ Σουργιαδάκης, ο Επίκουρος Καθηγητής της Π.Α.Ε.Α.Κ. κ. Μιχαήλ Στρουμπάκης, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου, ο π. Νικόλαος Σταματάκης και ο κ. Βασίλειος Δαμιανάκης. Την γραμματειακή υποστήριξη είχε ο γραμματέας της Σχολής πρωτοπρ. Γεώργιος Χριστοδουλάκης.

Μετά το πέρας της δοκιμασίας των υποψηφίων η Επιτροπή συνεδρίασε και στη συνέχεια προέβη, δια στόματος του κ. Νεραντζή, στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ο κ. Νεραντζής έλαβε το λόγο και αφού εξέφρασε τη χαρά του και την ικανοποίησή του δια το υψηλό επίπεδο της Σχολής και την άριστη επίδοση των υποψηφίων ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, το οποίο ήταν άκρως ικανοποιητικό για όλους τους υποψηφίους, καθότι όλοι έλαβαν βαθμό «άριστα» παμψηφεί.

Η καθ’ ημάς Ιερά Μητρόπολη εκφράζει θερμές συγχαρητήριες ευχές στους νέους Πτυχιούχους και Διπλωματούχους της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, ευχόμενη καλή και ευλογημένη διακονία εις τα ιερά αναλόγια.

 

φωτογραφίες: Νικόλαος Ε. Μαθιουδάκης