Εγκαινια 13ης Αγροκτηνοτροφικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας μετέβη στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου, προκειμένου να τελέσει τον αγιασμό έναρξης της 13ης Αργοκτηνοτροφικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου, η οποία διοργανώθηκε με συνεργασία της Περιφέρειας , φορέων, με την κεντρική διοίκηση για την ενδυνάμωση του αγροκτηνοτροφικού τομέα, αλλά και στις δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης.

Σκοπός της Έκθεσης είναι η ανάδειξη και προώθηση των πιστοποιημένων κρητικών προϊοντων, της παραδοσιακής Κρητικής διατροφής-κουζίνας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης εγκαινιάζοντας πριν λίγο στον Δήμο Μινώα, μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη την Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου.

Στα εγκαίνια παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και οι εψηφισμένοι Δήμαρχοι Μινώα Πεδιάδας κ. Μανόλης Φραγκάκης, Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, Χερσονήσου κ. Γιάννης Σέγκος και Γόρτυνας κ. Μιχάλης Κοκολάκης.