Διανομή Δεμάτων Αγάπης και Αλληλεγγύης


        Το «Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής» της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, ενόψει της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, διένειμε τη Δευτέρα 12 Αυγούστου, από το χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι, περί τα οκτακόσια (800) και πλέον  δέματα με τρόφιμα (μακαρόνια, ρύζι,  γάλα, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη)  και δύο (2) τόνους κοτόπουλο σε εμπερίστατους αδελφούς μας, πτωχούς, νεόπτωχους, παιδιά και ανέργους, οι οποίοι τα έχουν μεγάλη ανάγκη.

Όπως κάθε χρόνο και σε αυτή τη διανομή των δεμάτων αγάπης καθοριστική στάθηκε η συμβολή   των Εφημερίων της Ιεράς Μητρόπολεώς μας, καθώς και άλλων εθελοντών, οι οποίοι υπό την υποδειγματική καθοδήγηση του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Πρωτοπρ. Πέτρου Ψυλλάκη και την σημαντική συμβολή του Πρωτοπρ. Ελευθερίου Σκουλά, ανέλαβαν τη διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους των Ενοριών τους.

Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές, κληρικούς και λαϊκούς για την ετοιμασία και διανομή των δεμάτων αγάπης καθώς και στους δωρητές που συνετέλεσαν στη συγκέντρωση των τροφίμων και εύχεται χρόνια πολλά και καλό Δεκαπενταύγουστο.