Νυκτερινή Θεία Λειτουργία στο Καστέλλι Πεδιάδος

Την Πέμπτη 03 Οκτωβρίου το βράδυ, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας μετέβη στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στο Καστέλλι Πεδιάδος όπου παρέστη συμπροσευχόμενος στην νυκτερινή Θεία Λειτουργία που τελέστηκε επί τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Ιεροθέου πρώτου Επισκόπου Αθηνών.

Στη Θ. Λειτουργία προεξήρχε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Ιερόθεος Χιώτης, Προϊστάμενος της Ενορίας Καστελλίου και Πρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, συλλειτουργούντων του Αρχιμ. κ. Θεοφυλάκτου Μηλιαράκης και Αρχιμ. κ. Διονυσίου Κασιμάτη, εκ της Ιεράς  Μονής Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, του Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. κ. Γεωργίου Μαραυγάκη, εφημερίου της Ενορίας Καστελλίου και του π. Σεργίου Ιβάνοβ, εφημερίου της Ενορίας Διαβαϊδέ.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του απηύθυνε πατρικές ευχές στον εορτάζοντα π. Ιερόθεο, επευλόγησε την παρουσία του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Β’ Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτοπρ. κ. Εμμανουήλ Παπακανδεράκη, των πατέρων που προσήλθαν και συμμετείχαν συλλειτουργούντες και συμπροσευχόμενοι, καθώς και όλων των πιστών. Επίσης του ευχήθηκε καλλίκαρπη διακονία στην Ενορία του Καστελλίου αλλά και στο Περιοδικό Πρόθεση του οποίου την ευθύνη έχει.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας έλαβε μέρος στην ακολουθία του ιερού μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Αρχιμανδρίτη Ιεροθέου Αλεξάκη, Ηγουμένου και ανακαινιστή της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Καλλέργη.