Θεία Λειτουργία στο Κεφαλοβρύσι Επαρχίας Βιάννου

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας  μετέβη στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κεφαλοβρυσίου Βιάννου, όπου ιερούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο κ. Δημήτριο Καπελλάκη, τον εφημέριο της ενορίας Οικονόμο κ. Νικόλαο Κονσολάκη, τον Αρχιδιάκονο κ. Ανδρέα Δημητρίου και τον Διάκονο κ. Κωνσταντίνο Αρμενάκη.
Συμπροσευχόμενος παρέστη ο π. Κωνσταντίνος Κουνδουράκης, ο οποίος μαζί με τον κ.  Μιχαήλ Καπελλάκη διακόνησαν το ιερό αναλόγιο.
Προ του τέλους της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο ιερό μνημόσυνο της μακαριστής Ευαγγελίας Ποντικάκη, πεθεράς του Γραμματέα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας,  Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Καπελλάκη κι ευχήθηκε την εξ ύψους παρηγορία στην οικογένεια της θανούσης.
Στο ιερό μνημόσυνο παρέστη, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης, καθώς και αρκετός κόσμος.
Έπειτα, κλήρος και λαός μετέβησαν στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κεφαλοβρυσίου, όπου προσφέρθηκε καφές και κέρασμα για την ανάπαυση της ψυχής της μακαριστής Ευαγγελίας.