Θεοφάνεια στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης στο Αρκαλοχώρι

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα αλλά και με την τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων, εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου η μεγάλη Δεσποτική Εορτή των Θεοφανείων.
Το πρωί της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου, Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης στο Αρκαλοχώρι και προεξήρχε της τελετής του Μεγάλου Αγιασμού, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Σπυρίδωνα Φουκαράκη, Αναπληρωτή Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και Προϊστάμενο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, τον Οικονόμο Ιωάννη Καπελλάκη και τον Διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη.
Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο συμβολισμό και τη σπουδαιότητα της εορτής των Θεοφανείων και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και να έχουν τον φωτισμό του Θεού στη ζωή και στις οικογένειές τους.
Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης και ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης.