Το Σάββατο 5 Μαρτίου το πρωί ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγίου Βασιλείου Επαρχίας Βιάννου συμπαραστατούμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ .Σεβαστιανό Σωμαράκη, δ.θ, Υφηγητή στο Στρασβούργο, Γραμματέα των Συνοδικών δικαστηρίων της Εκκλησίας της Ελλάδος, τον Πρωτοπρεσβύτερο Στυλιανό Γεωργιανάκη, τους Οικονόμους Νικόλαο Κονσολάκη και Εμμανουήλ Ραπτάκη και τους διακόνους Σπυρίδωνα Σάσαλο και Μαρίνο Δασκαλάκη. Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν οι κληρικοί Πρωτοπρεσβύτεροι Ιωάννης Κοντάκης, Κωσταντίνος Κουνδουράκης, Γεώργιος Χριστοδουλάκης , οι Οικονόμοι Αντώνιος Λουκάκης, εφημέριος της Ενορίας και Ιωάννης Καπελλάκης και ο Διάκονος Δημήτριος Χριστοδουλάκης.
Τη διακονία του Θείου λόγου ανέλαβε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος , ο οποίος ομίλησε καταλλήλως, ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλό και καρποφόρο αγώνα κατά την ευλογημένη περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και ευχαρίστησε παράλληλα τον Σεβ. Μητροπολίτη μας για την άδεια να ιερουργήσει στην Επαρχία του.
Προ της απολύσεως ο Σεβ. κ. Ιερώνυμος και ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ανδρέας τέλεσαν το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου Μιχαήλ Σωμαράκη, πατρός του Πανοσιολ. Αρχιμ. Σεβαστιανού Σωμαράκη.
Στο τέλος ο Σεβ. κ. Ανδρέας στην αντιφώνηση του ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Λαρίσης για τον πνευματικό του λόγο και ευχήθηκε με τη σειρά του να διάγωμε με ταπείνωση και υπομονή την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.