Θεία Λειτουργία στην Ενορία Περβόλας Βιάννου.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ανδρέας μετέβη στην Ενορία Μιχαήλ Αρχαγγέλου Περβόλας της επαρχίας Βιάννου όπου χοροστάτησε του όρθρου και τέλεσε την
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία συμπαραστατούμενος από τους Πρωτοπρεσβυτέρους: π. Κωνσταντίνο Ψαρολογάκη, π. Μαρίνου Πατεράκη, π. Γεώργιο Βελιβασσάκη και π. Αντώνιο Ψαρολογάκη και τους Διακόνους Δημήτριο Χριστοδουλάκη και Μαρίνο Δασκαλάκη, το δε αναλόγιο διακόνησε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου.
Προ της απολύσεως τελέστηκε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου Μητροπολίτου Σασίμων κυρού Γενναδίου, Ηγουμένου της Ι. Μονής Μπαλουκλί, ο οποιος διακόνησε το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών και σε αλλά διαχριστιανικά και διορθόδοξα συνέδρια. Ενταφιάστηκε στο Ακριτοχώρι στην εκεί Ιερά Μονή.
Όπως επίσης και του αείμνηστου Αλκιβιάδου Ψαρολογάκη πατρός του Πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Ψαρολογάκη. Ο Σεβασμιώτατος στον λόγο εξέφρασε τις συλλυπητήριες ευχές του τόσο στον π. Κωνσταντίνο όσο και στην οικογένεια του μακαριστού Αλκιβιάδου.
Στο Ιερό Μνημόσυνο έλαβαν επίσης μέρος ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βιάννου Πανοσ. Αρχιμ. Ζαχαρίας Δουρούκας και ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Χριστοδουλάκης Αρχιερατικός Επίτροπος της Δ’ περιφέρειας.