Δελτίο Τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου

 

Η Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννουμε την Διεθνή Εταιρεία Φίλων Ν. Καζαντζάκη και τις εκδόσεις Ραδάμανθυς συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6:30 μ.μ.,παρουσίαση βιβλίου για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κυρό Ειρηναίο με τίτλο «Ειρηναίου Γαλανάκη: Επανάσταση των συνειδήσεων» στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Βασίλειος Διγαλάκης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας και ο Εκδότης κ. Χρ. Τσαντής, ενώ θα συμμετέχουν ως εισηγητές, ο κ. Χριστόφορος Αρβανίτης, Επικ. Καθηγητής της Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης και ο κ. Σήφης Μιχελογιάννης, τέως Βουλευτής Χανιών.

Υπεύθυνη για το συντονισμό θα είναι η κα Κατερίνα Ζωγραφιστού, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΕΦΝΚ ενώ θα συμμετέχει και η χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου (παράρτημα Καστελλίου), υπό τη Διεύθυνση της κας Αργυρώς Ρέππα.