Θεμελιώθηκε το νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλλι Πεδιάδος από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Στο εργοτάξιο του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλλι Πεδιάδος έφτασε ο Πρωθυπουργός της Χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από κυβερνητικό κλιμάκιο υπουργών.

Ο κ. Μητσοτάκης επιθεώρησε τις εργασίες του νέου αεροδρομίου και στη συνέχεια πραγματοποίησε την τελετή θεμελίωσής του, ενώ από το βήμα της διαμορφωμένης αίθουσας δήλωσε τα εξής: «Το αεροδρόμιο αυτό θα είναι το καλύτερο αεροδρόμιο στη χώρα. Το πιο σύγχρονο, το πιο φιλικό προς το περιβάλλον και θα βρίσκεται στην καρδιά της Ανατολικής Μεσογείου, σε απόσταση μικρότερη των 4 ωρών από τις μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής».

Στην τελετή ήταν παρόντες, μεταξύ άλλων, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ανδρέας, ο αρμόδιος Υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής,  ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Βασίλειος Διγαλάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, o Ευρωβουλευτής κ. Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης, οι Βουλευτές Ηρακλείου κ. Βασίλειος Κεγκέρογλου και κ. Μάξιμος Σενετάκης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Μανώλης Φραγκάκης, εκπρόσωποι πολιτικών και τοπικών  φορέων, καθώς της κατασκευαστικής εταιρείας που έχει αναλάβει την εκπόνηση του έργου.