Θυρανοίξια Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων αυτής Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδος

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας τέλεσε τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων αυτής Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδος στα Ρουσσοχώρια Πεδιάδος.
Παρόντες στα Θυρανοίξια του νέου περικαλλούς Ιερού Ναού ήταν ο Πρωτοσύγκελος της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. Κορνήλιος Αθανασάκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Στυλιανός Βλαστός, οι Πρωτοπρεσβύτεροι Πέτρος Ψυλλάκης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και Εφημέριος της Ενορίας, Εμμανουήλ Παπακανδεράκης, Αρχιερατικός Επίτροπος της Β’ Αρχιερ. Περιφέρειας, Εμμανουήλ Γερακιανάκης, Δημήτριος Καπελλάκης, οι Οικονόμοι Κίμωνας Βλασός και Δημήτριος Σακαβέλης, ο Πρεσβύτερος Εμμανουήλ Πνευματικάκης και ο Διάκονος Σεραφείμ Βιολάκης.
Ο Σεβασμιώτατος αφού ομίλησε για τη βιωτή της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων αυτής, επαίνεσαι και εξέφρασε την ευαρέσκειά του προς τους κτήτορες του Ιερού Ναού κ. Ιωάννη και κα Άννα Βλαστού και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα χρόνια πολλά και ευλογημένα.